HAFIFI JOHNSON

HAFIFI JOHNSON
PEACE KOREK2 ! ! HAHAHAHA !

Wednesday, 16 March 2011

TALKING ABOUT GIRLFRIEND . . . .

hmmmm . . . .girlfriend ? ?mmng aq nk pun . .da lame kot aq hidup single ni . . .
aq mlas nk carik sebenarny . .sbb cinta yg dtng 2 adalah btol2 cinta kita . . . .
aq mmng nk sgt gf ni . .coz she make me happy . .membe2 pun same la jgk . .
slalu wt aq happy . .tp gf nie lain skit la . .dia ad aura yg boleh wt aq happy . .
hahahahah . . .aq mmng da aim budak nie da . .dia baik . .carryng . . .
aq syg dia . .aq da lauh kn pun kt dia . .tp dia belum bersedia . . .tapi x pe la . ..
aq akan tnggu . . .now skunk dia da x cntnt aq . . .aq pun x tahu knp . . .
aq pun rse sdih la jgk knp dia x cntnt aq . . .da happy2 dgn dia . .da cita mcm2 dgn dia . .
tgk2 mcm nie jd ny . .xpe la . .aq saba je la . . .orang ckp untuk memiliki cinta ni . .
kita kene saba . .jgn gelojoh sgt . .nty x dpt . . .aq nk crik gf yg pham aq ,think positive ,
boleh trime aq seadany ,yg mahu menerima cinta aq dgn ikhlas . . .aq x nk terjadi mcm dulu . .
aq btol2 syg kt dia . .pas2 dia boleh ckp dia syg kn ex dia . .WHAT THE FUCK WEY ! ! !
aq syg dia bgai nk mati. . .pas2 boleh pulak dia ckp dia syg kn ex dia . .BUTO LA KAU ! ! !
pas2 kau cple dgn ex kau balik . .x lame 2 kau break kau crik aq balik . .pas2 kau break ngn aq pas2 kau crik ex kau blik . .mmng bodoh pny pompuan . . .x d prinsip hidup . .memalu kn doe . .
stop story psal idiot 2 . . .hahahah . . .aq mmng nk gf waktu skunk nie . . .aq da x happy mcm dulu . .kwn2 pun ckp aq da lain skunk ni . .hmmm . . 2 je la aq nk cita pasal girlfriend ni . .
harap2 aq dapat la cinta sejati aq tu . . .hahahah . . .kbyeee . . . .

No comments:

Post a Comment