HAFIFI JOHNSON

HAFIFI JOHNSON
PEACE KOREK2 ! ! HAHAHAHA !

Wednesday, 16 March 2011

TALKING ABOUT GIRLFRIEND . . . .

hmmmm . . . .girlfriend ? ?mmng aq nk pun . .da lame kot aq hidup single ni . . .
aq mlas nk carik sebenarny . .sbb cinta yg dtng 2 adalah btol2 cinta kita . . . .
aq mmng nk sgt gf ni . .coz she make me happy . .membe2 pun same la jgk . .
slalu wt aq happy . .tp gf nie lain skit la . .dia ad aura yg boleh wt aq happy . .
hahahahah . . .aq mmng da aim budak nie da . .dia baik . .carryng . . .
aq syg dia . .aq da lauh kn pun kt dia . .tp dia belum bersedia . . .tapi x pe la . ..
aq akan tnggu . . .now skunk dia da x cntnt aq . . .aq pun x tahu knp . . .
aq pun rse sdih la jgk knp dia x cntnt aq . . .da happy2 dgn dia . .da cita mcm2 dgn dia . .
tgk2 mcm nie jd ny . .xpe la . .aq saba je la . . .orang ckp untuk memiliki cinta ni . .
kita kene saba . .jgn gelojoh sgt . .nty x dpt . . .aq nk crik gf yg pham aq ,think positive ,
boleh trime aq seadany ,yg mahu menerima cinta aq dgn ikhlas . . .aq x nk terjadi mcm dulu . .
aq btol2 syg kt dia . .pas2 dia boleh ckp dia syg kn ex dia . .WHAT THE FUCK WEY ! ! !
aq syg dia bgai nk mati. . .pas2 boleh pulak dia ckp dia syg kn ex dia . .BUTO LA KAU ! ! !
pas2 kau cple dgn ex kau balik . .x lame 2 kau break kau crik aq balik . .pas2 kau break ngn aq pas2 kau crik ex kau blik . .mmng bodoh pny pompuan . . .x d prinsip hidup . .memalu kn doe . .
stop story psal idiot 2 . . .hahahah . . .aq mmng nk gf waktu skunk nie . . .aq da x happy mcm dulu . .kwn2 pun ckp aq da lain skunk ni . .hmmm . . 2 je la aq nk cita pasal girlfriend ni . .
harap2 aq dapat la cinta sejati aq tu . . .hahahah . . .kbyeee . . . .

Hmmm . . .NOT IN MOOD . .

hmmm . . .aq x tahu la knp dgn dia ? ?da dua ary x txt aq . .x penah2 dia mcm nie . .maybe aq nie menggelabah sgt kot . .xpe la hafifi . . .kau kene sabar dgn dugaan tuhan . .maybe dia ad masalah . .aq tahu dia rindu kn arwah . .2 aq x dpt nk halang . .aq akn tetap tnggu kau . .1 arini aq x d mood . . .aq x tahu knp . .aq x bercakap langsung 1 ari nie . .membe aq tny knp . .aq x jwb . .aq x nk dorang tahu masalah aq . . .hmmm . . aq rindu gila2 kt dia . .hmmm . .aq call dia x angkat . .ap pny nsib la aq dpt ni . . . .aq perlu kuat kn diri aq untuk tnggu dia . .aq nk sgt2 jmp dia . .tp mcm mne nk ckp . .aq call dia x angkat . .hmmm . .xpe la . .bukan hari aq nk jmp dia . .
mmng hari ini aq x d mood langsung . .sbb dia x d dlm hidup aq selama dua hari . .hmmm . .aq kene sabar dgn dugaan ini . .

Tuesday, 15 March 2011

FATEHAH HASSAN . .

fatehah hassan ? ? ?hmmm . . .bnyk cita dia ni . . .hahahaha . .dia nie ex cple aq . . .tp skunk aq da jd sebahagian keluarga dia . .jdny aq kne pnggl dia 'kakak' ? ?ops ! ! sory skit . . .x nmpk mcm kakak pun . .dia 2 kecik . .hahahah . .x patot panggl kakak . .kami slalu bergaduh . .aq x boleh klau tgk dia . .asyk nk bergaduh je . .hahahah . .aq slalu buli dia . .hahaha . .aq slalu himpap dia . .hahahah . .sian kau kn teha. . .tp x pe . .mak syg aq lebih . .hahahah . . .

HEYMAMOK . . .

this is emalina abd aziz . .dia bestie aq . .bru je knl nie. . .tp mcm da lme knl . .aq suka kawan ngn dia . . .dia nie happy . . .aq suka senyuman dia . .sunyuman dia boleh buat aq happy bila tgk . .dia suka luah kn prasaan bila dia ad masalah . .aq pun support dia . .sbb dia nie sensitive sikit . .dia suka nanges . .aq bg dia nasihat sruh kuat kn diri . .aq tahu dia rindu kn arwah . .tp kita sbg manusia hanya mampu doakn kesejahteraanny . . .aq simpati pd dia . .aq x boleh kehilangan dia . . .tp kdang2 mood dia lain mcm sikit . .penah 1 ari tu aq txt dia . .dia x reply . .aq call dia x angkat . .pas2 tiba2 dia txt aq dia ckp time dia x d mood dia x peduli kn handphone . .aq penah ajak dia keluar temankn aq bli kasot kn topman . .tp dia x nk . .aq da mati akal pujuk dia . .hahaha . .x pe la . .maybe dia belum ready nk jmp aq . .she call me mok . .aq x tau dri mne mulany dia pnggl aq mok . .hahaha . .2 saje story about heymamok . .ad bnyk lagi . .tp mlas pulak nk cita . .hahaha . .kbyee . . .

kecewe . . . .

entah la . . aq pun x tahu knp dia hari ini . .maybe dia busy kot . . .whatever la . . .tp aq pilek plus kecewe knp dia x txt aq 1 hari ini . . .slalu x mcm nie . .aq txt dia x reply . .call x angkat . .hmmm . .maybe dia ad masalah kot . .tp klau dia ad masalh knp dia x txt aq ? ? ?slalu klau ad masalah dia cita kt aq . .hmmm . . . .apa2 je la . .
aq rindu dia sgt doe . .sumpah aq rindu dia . .harap2 dia rindu aq mcm mne aq rindu dia skunk ni . ..